VI Torneig de Nadal Sant Antoni CECA

Dates: 14.01.17 - 15.01.17

Bases

-El torneig està obert a qui vulgui participar. Per apuntar-se, s´haurà d´enviar un mail a la direcció martinursl@hotmail.com o per whatsapp al número 619626804.

-Es jugarà a la sala Jeroni Marques del Cercle Artístic de Ciutadella (Menorca) Plaça d’es Born 19, el dissabte dia 14 de gener a les 16:30h, i el diumenge dia 15 de gener a les 10:00h.

-Es disputaran 9 rondes, 5 el dissabte i 4 el diumenge . S’utilitzarà el sistema suïs i s’utilitzarà el programa Swiss-Manager.

-Les partides seran de 15min+5seg/mov.

-Preu inscripció: General 18€, juvenils i veterans: 10€, Jugadors del CECA 12€ i + 2200 Elo fide gratuït.

-El sistema de desempat es sortejarà en acabar la darrera ronda entre: Buchholz total, Buchholz brasiler, resultat particular, sonenborg-berguer i nombre de victòries.

-Es prega silenci, apagar els telèfons mòbils, no analitzar les partides a dins la sala i respectar i col•laborar perquè no hi hagi incidències. En qualsevol conflicte que pogués sorgir s’aplicaran les normes habituals de la FIDE.

-L’organització del torneig és a càrrec de Club escacs Cercle Artístic de Ciutadella, i el representant responsable d’aquest torneig el Sr Santiago Gomila Martí.

-L’arbitre és el Sr José Francisco Suárez Roa (AI) i l’arbitre auxiliar el Sr Miquel Martí Vinent. Les decisions de l’equip arbitral seran inaplel•lables.

-El torneig és vàlid per Elo Fide i Elo Feda d’escacs actiu.

-Els premis són: Campió absolut 250€ i trofeu, segon classificat 150€ i trofeu, tercer classificat 100€ i trofeu, quart classificat 50€.
Trofeos per: Campió i subcampió sub 2000 fide/feda, campió veterans +50, campió veterans +65, campió sub 1500 fide/feda, campiona femenina, campió i subcampió sub 18 i campió i subcampió sub 12.

-El jugador que no compareix dues rondes sense justificar serà exclòs del torneig.

-En cas que un jugador no sigui emparellat per ser impars, obtindrà un punt.

-Tres jugades il•legals reclamades perden la partida. Per reclamar , jugada il•legal o qualsevol altra reclamació, s’ha d’aturar el rellotge i cridar l’arbitre.

-La participació en el torneig implica el pagament de la inscripció abans de la primera ronda i l’acceptació d’aquestes bases.

Relacionat

Noticies relacionades amb el torneig:

Col·laboracions

Si disposau d'informació per publicar o desitjau anunciar el vostre torneig a la web, podeu fer-ho enviant un correu electònic a fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org