Campionat Individual Eivissa 2018

Dates: 03.11.18 - 25.11.18

Bases

1. El termini mÓxim d┤inscripciˇ finalitzarÓ el dijous dia 01 de novembre de 2018, a les 20:00 hores. les inscripcions es podran realitzar per correu electr˛nic: torneosajedrezibiza@gmail.com, indicant nom, cognoms i data de naixement i estar federats en l┤any en vigor. TambÚ s┤estableix una quota de inscripciˇ de 10 Ç per participant.

2. El torneig es disputarÓ a sistema suÝs computable per Elo Fide i Elo Feda i la velocitat de joc serÓ de 90 minuts de temps total mÚs 30 segons d┤increment per jugada efectuada, per jugador i per tota la partida.

3. El Campionat es disputarÓ a la Sala de la Cafeteria del Consell d┤Eivissa.

4. Els sistemes de desempats seran: Bucholz menys el pitjor resultat; Bucholz total; Sonnen-Berger; progressiu; Resultat particular.

5. Les rondes comenšaran, els dissabtes a les 16:30 hores i diumenges, a les 10 hores, segons el calendari de joc segŘent:

1¬ R.:04/11; 2a R .: 10/11; 3a R .: 11/11; 4¬ R .: 17/11; 5a R .: 18/11; 6a R .: 24/11; 7a R .: 25/11.

6. El sorteig i emparellaments de la primera ronda es publicaran a no molt tard el matÝ del dissabte 3, al web www.chessresults.com Per a les rondes segŘents el sorteig es realitzarÓ en acabar la ronda anterior.

7. Durant el joc estÓ prohibit tenir un telŔfon m˛bil i / o qualsevol altre instrument de comunicaciˇ en l┤Órea de joc. L┤incompliment d┤aquest punt porta amb si la pŔrdua de la partida. per motius organitzatius ˙nicament es permetrÓ l┤˙s del m˛bil a l┤Órbitre principal, └rbitre adjunt i al director del Torneig.

8. Els participants en el torneig autoritzen la cessiˇ de dades segons la Llei OrgÓnica de Protecciˇ de Dades LOPD i Reglament que el desenvolupa en els diferents mitjans de comunicaciˇ que l┤organitzaciˇ consideri oportuns per a la necessÓria difusiˇ de l┤esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, participants, partides, etc.)

9. La no-assistŔncia sense justificaciˇ causarÓ la baixa immediata del jugador. La justificaciˇ haurÓ comunicar a l┤Órbitre abans de la finalitzaciˇ de la ronda.

10. El jugador que es presenti davant el tauler amb 30 minuts o mÚs temps de retard desprÚs de comenšada la sessiˇ de joc, perdrÓ la partida.

11. Tot jugador podrÓ disposar de dos descansos (Byes de Ż punt). El bye se solĚlicitarÓ per escrit i signat a la taula arbitral de la segŘent manera:
El bye per a la segŘent ronda es demanarÓ abans de la finalitzaciˇ de la primera hora de joc i per als byes de les dues ˙ltimes rondes s┤han de solĚlicitar abans de la tercera ronda. En qualsevol altra circumstÓncia, el jugador Ús lliure de demanar un bye abans de l┤aparellament de la segŘent ronda, per˛ rebrÓ 0 punts.

12. El torneig serÓ classificatori per als Campionats de Balears de 2019, que inclou al Individual Absolut (1 plaša directament), al FemenÝ Absolut, Juvenil Mixt i FemenÝ i la categoria Sub-10.

13. Director del Torneig, Justino Quero Forero i └rbitre (AN), Antonio Pita Ribas.

14. S┤aplicarÓ el reglament de la FIDE l┤1 de gener de 2018 el qual estarÓ a disposiciˇ de qualsevol participant a la taula arbitral.

15. La participaciˇ exigeix ​​l┤acceptaciˇ tÓcita de les BASES, a mÚs del correcte comportament esportiu, assistŔncia a la sala de joc amb la puntualitat deguda, i prohibiciˇ de menjar a la mateixa.

16. L┤organitzaciˇ es reserva el dret a modificar les bases amb l┤antelaciˇ suficient.

Relacionat

Noticies relacionades amb el torneig:

Col·laboracions

Si disposau d'informació per publicar o desitjau anunciar el vostre torneig a la web, podeu fer-ho enviant un correu electònic a fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org