Campionat de Mallorca Femení 2020

Dates: 09.02.20 - 23.08.20

Suspensiķ cautelar reanudaciķ campionat de Mallorca de veterans i femeni

Davant la situaciķ de rebrot generada en relaciķ al contagi del virus COVID-19 (Coronavirus) i els següents fets:

- Possibilitat d´aīllament d´alguns dels jugadors del campionat que podria dificultar la participaciķ en darrer moment d´algun jugador.

- Nova normativa es preveu publiqui durant la propera setmana el govern balear que podria alterar les condicions de joc o les mesures sanitāries a aplicar.

- La peticiķ per part d´un assembleista, Joan Ramon Galiana, de la suspensiķ cautelar de la competiciķ o valorar noves mesures.

- Assemblea dia 30 d´agost on es podrā valorar la nova situaciķ amb els assembleistes i prendre una decisiķ més consensuada.

- Contacte amb l´Ajuntament d´Algaida i el Club d´Escacs Algaida estan d´acord a posposar l´inici del campionat, donats els motius anteriors.

Per tant a la fi d´evitar riscs per a als nostres federats, us informam que des de la Federaciķ s´ha decidit la suspensiķ cautelar de la reanudaciķ del campionat de Mallorca de veterans i el femení prevista pel proper 23 d´agost a l´espera d´una decisiķ per part dels assembleistes el proper 30 d´agost.

Per qualsevol aclariment podeu adreįar-vos a: fbe@fbescacs.org o al telčfon 633880107.

Davant aquesta circumstāncia excepcional esperam la vostra māxima comprensiķ i disculpau les molčsties.

Palma, 16 d´agost de 2020.

Col·laboracions

Si disposau d'informació per publicar o desitjau anunciar el vostre torneig a la web, podeu fer-ho enviant un correu electònic a fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org