Torneig Escolar Incacs des Raiguer 2020

Dates: 12.09.20 - 12.09.20

Bases

Data: 12 de setembre de 2020
Hora: 18.00 hs.


- Lloc de joc:

Plaça Llibertat(Inca)


- Tipus de torneig i ritme de joc:

6 rondes per sistema suís, 5 minuts + 3 segons per jugada (Bronstein)

- Desempats:

1. Resultat particular.
2. Bucholz -1, amb ajust FIDE de jugador virtual.
3. Bucholz total, amb ajust FIDE de jugador virtual.
4. Sonnenborn-Berger.


- Altres

Per a tot el no disposat en aquestes bases el torneig es regirà per la normativa FIDE. El Club Incacs des Raiguer, com organitzador, es reserva el dret de modificar les presents bases en cas necessari.- Inscripcions.

Les inscripcions es podran realitzar fins al divendres 11 de setembre a les 22.00 hs., amb el formulari electrònic.. Es pot demanar el enllaç per a emplenar el formulari enviant un correu electrònic a club.incacs@gmail.com o als telèfons 601.429.763 i 657077378, via WhatsApp.

La inscripció en el torneig implica l´acceptació de les presentes bases.
L´organització es reserva el dret d´admissió, sobretot en el cas de superar-se un nombre de persones que es consideri elevat en relació a les mesures per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 cap a una nova normalitat publicades en el BOIB núm. 112 de 20 de juny de 2020.

- Premis

S´entregaran trofeus (no acumulatius) per a tots els guanyadors en les diferents categories i d´acord amb la següent taula:

Trofeus i obsequi per als:

Tres primers classificats
Tres primers sub-14
Tres primers sub-12
Tres primers sub-10
Tres primers sub-08
Cinc primers jugadors del Incacs
Millor sub 7

Medallas per a la resta de participants.


- Protecció de dades

Els pares, mares i/o tutors dels participants en el torneig autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l´organització consideri oportuns per a la necessària difusió de l´esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, participants, fotos, etc.)

Mesures de prevenció de la COVID-19

• Separació mínima d’1,5 metres entre els taulers.

• Separació de 1,5 metres entre els participants.

• Utilització obligatòria de mascareta.

• Es facilitará desinfectant hidroalcoholic per part dels organitzadors durant tot el temps de la competició. Serà obligatòria la seva utilització a l’entrada i a la sortida del torneig per a tothom. Els jugadors hauran de rentar-se les mans abans de cada partida. A l´acabar la partida es desinfectaran peces i taulers.

• L´espai de joc a l´aire lliure garantitza la proporció mínima de 4 metres quadrats per jugador i un aforament del 75% tal com estipula la normativa del Govern Balear. S´habilitaran 320 metres quadrats a la Plaça Llibertat traçant un rectangle de 16 x 20 metres i es tancarà, delimitant d´aquesta forma l´àrea de joc. Es disposarà d´una entrada en un extrem i d´una sortida en un altre. Tant l´entrada dels jugadors com la sortida s´ordenarà de manera que no es produeixin aglomeracions.

• Es prohibeix l’entrada de públic a l´espai de joc. Els acompanyants dels jugadors s´ubicaran en una zona apartada de l´espai de joc on disposaran de cadires i l´espai suficient per mantenir-se separats entre ells. En tot cas es prega que cada jugador sigui acompanyat per una sola persona en la mesura del possible. Perquè puguin seguir el desenvolupament de la competició se´ls facilitarà la informació ronda a ronda mitjançant la pàgina de Facebook del club o un altre mitjà similar que s´informarà amb antelació.

• Es realitzarà un control de l´entrada per evitar aglomeracions. Per tal de poder complir-ho, les partides s’iniciaran a la vegada. No estarà permès temps de demora.

• Per sortir del espai de joc o anar al bany serà obligatori demanar permís a l’àrbitre. Es limitaran al màxim les sortides del espai de joc.

• Quan acabi l´última ronda, es recollirà el material de joc per part de membres de el club i es demanarà als jugadors que s´ubiquen en les cadires que servien per jugar a fi d´esperar el lliurament de premis. A aquest fi, els organitzadors diran un a un als premiats perquè recullin el seu trofeu (no es lliuraran en mà), se li farà una fotografia al costat de l´roll up de el club i després haurà d´abandonar definitivament l´àrea de joc. Per a la resta de jugadors hab´ra una medalla recordatòria i el procediment serà similar: se li dirà a cada un en ordre alfabètic, ha de recollir una medalla i abandonarà definitivament l´espai de joc.

L´organitzador es veurà en l´obligació de sol·licitar l´abandonament de la competició i de les instal·lacions de joc als qui no compleixin aquestes mesures, fins i tot recorrent a les autoritats competents en cas de ser necessari.

Relacionat

Noticies relacionades amb el torneig:

Col·laboracions

Si disposau d'informació per publicar o desitjau anunciar el vostre torneig a la web, podeu fer-ho enviant un correu electònic a fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org